Всім привіт! До мене на слідуючі вихідні приїдуть мої друзі, і звичайно ми будемо пити пиво, яке треба завчасно придбати. Порадьте дійсно смачне пиво, та інтернет-магазин, в якому його можна придбати.
Вибір пива в інтернеті
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-12-23 15:00:13
Зараз вибір пива в інтернеті надзвичайний, тому я вже давно не купую його у звичайному офлайн магазині. Можу тобі підказати в якому інтернет-магазині, частіше купую пиво, там хороший вибір.
Поделиться32023-12-23 15:03:34
Мені якось не доводилось купувати будь-який алкоголь в інтернеті, тому не визначився з магазином. Може ти мені зможеш порадити дійсно смачне пиво? Стосовно магазину, буду вдячний за посилання, якщо залишиш його мені. Дякую!
Поделиться42023-12-23 15:11:41
Раджу тобі звернути свою увагу на пиво Heineken, світле, 5% https://maudau.com.ua/category/pyvo/pro … d=heineken яке можна швидко та вигідно замовити в інтернет-магазині Maudau. Завдяки унікальним дріжджам відчувається повний смак та типові фруктові нотки з м'яким та злегка гірким фінішем.
Аромат наповнений тонами хліба, зерна та ячмінного солоду. Часто купую саме ящик пива, тому що до мене також частенько люблять приїхати мої друзі, а я звик, що в мене завжди є чим пригостити.