Всім привіт! Я любитель солодких алкогольних напоїв, а особливо люблю лікер, але не знаю який обрати. Порадьте дійсно смачний варіант, та інтернет-магазин, в якому його можна вигідно купити.
Який лікер краще купити?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-12-24 17:59:49
Я також обожнюю солодкі напої та навіть по вихідним можу тобі дозволити таке задоволення. Якщо бажаєш можу підказати онлайн магазин де замовляю даний напій, по хорошим цінам, оскільки багато знижок.
Поделиться32023-12-24 18:02:38
Був сьогодні в супермаркеті, але там нічого цікавого не побачив. Підкажи, будь ласка, який саме лікер тобі подобається найбільше? Мені також би хотілось, щоб ти залишив посилання на магазин, де купуєш.
Поделиться42023-12-24 18:11:06
Підкажу звичайно, а обирати тільки тобі! Дуже мені подобається лікер Jagermeister https://maudau.com.ua/category/likery-i … germeister який завжди замовляю в інтернет-магазині Maudau.
Його смак з легкою гіркотою, збалансований насолодою та зігріваючий на фініші. Я обожнюю в нього додавати декілька кубиків льоду, тоді напій розкривається дуже добре. А зараз величезний шанс купити його максимально вигідно, тому що в магазині період дуже великих знижок та акцій.