Хто користується телефонами Apple, що можете сказати щодо їхньої якості? Наскільки вони хороші, і чи коштують вони гроші? Зараз замислююся над покупкою, вирішив дізнатися думку реальних користувачів.
Як вам новий айфон потрібно його купувати?
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22023-09-19 09:59:44
Дуже якісні телефони, які навіть порівняти нема з чим, за характеристиками та зовнішнім виглядом 5 з 5. Користуюся айфонами протягом 6 років, за цей час не було жодного разу бажання поміняти на іншу модель телефону.
Поделиться32023-09-19 10:00:15
Я підтримую попереднього коментатора, це найненадійніші телефони. Які працюють роками без поломок, користуватимуться ними одне задоволення. І виглядають вони звичайно шикарно.
Поделиться42023-09-19 10:01:04
Я підтримую попереднього коментатора, це найненадійніші телефони. Які працюють роками без поломок, користуватимуться ними одне задоволення. І виглядають вони звичайно шикарно.
Привіт форумчани. Я хочу придбати цього року новинку від Apple iPhone 15 Plus https://allo.ua/ua/products/mobile/seri … e_15_plus/ Вона має гарний розмір екрану, якісні камери, оновлений процесор, а також 6 ядер. Завдяки цьому він працюватиме безперебійно. А також покращений акумулятор, який зможе ще довше працювати без підзарядки.
Для мене це чудовий телефон, і вам рекомендую звернути на нього увагу і вам. Магазин Алло, вже анонсував новинку на своєму сайті, думаю дуже скоро його вже можна буде купити.
Поделиться52023-09-28 20:29:10
Айфон може и хороший, ноу меня нет надобности в нем.